Log in

STEAMHAMMER/ SPV

Πέντε νέα καλά άλμπουμ!

Σίγουρα αξιοπρόσεκτες οι νέες κυκλοφορίες της μεγάλης εταιρείας.

AXEL RUDI PELL – “Game Of Sins”
Ο γερμανός κιθαρίστας και συνθέτης αποδεικνύεται για άλλη μια φορά συνεπής στο ετήσιο δισκογραφικό ραντεβού με τους οπαδούς του και προσφέρει άλλο ένα άλμπουμ, για την ποιότητα του οποίου αυτοί δεν θα πρέπει να ανησυχούν. Χωρίς να παρεκκλίνει από τις hard και heavy σταθερές του, παρουσιάζει ωραία τραγούδια, ουσιώδη, εύρυθμα και δυναμικά, με χαρακτηριστικά φωνητικά από τον αγαπητό Johnny Gioeli και ογκώδη τύμπανα από τον σπουδαίο Bobby Rondinelli. Mην αμφιβάλλετε, το “Fire” και το “Sons In The Night” γρήγορα θα σας πείσουν ότι αξίζει να ακούσετε και αυτή τη νέα εργασία του ακατάπαυστου δημιουργού.

 

PAGAN´S MIND – “Full Circle – Live At Center Stage”
Το νορβηγικό συγκρότημα έχει εμφανιστεί τέσσερις φορές στο φεστιβάλ ProgPower της Ατλάντα, γεγονός που αποδεικνύει εύκολα τη δυναμική του. Το ’14 μάλιστα παρουσίασε ολόκληρο το “Celestial Entrance” του ’02, κατά πολλούς το καλύτερο άλμπουμ του. Εκείνη η εμφάνιση των ικανών μουσικών που το απαρτίζουν συμπληρώθηκε βεβαίως από πολλά άλλα τραγούδια που επιβεβαιώνουν το πληθωρικό ύφος του σχήματος τους και όλα αυτά διατίθενται τώρα στην παρουσιαζόμενη κυκλοφορία. Πνευματώδεις, διόλου αδιάφοροι δημιουργοί, έχουν οικοδομήσει μια καριέρα που χαρακτηρίζεται από ωραία συνέπεια, αφού προσφέρουν σταθερά ποιοτικό υλικό. Εσείς δικαίως χαίρεστε που βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο.

 

PSYCHOPUNCH – “Sweet Baby Octane”
Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας JM και ο τυμπανιστής Jocke δηλώνουν ότι ο νέος μπασίστας του σχήματος Patrik Wallert και ο νέος κιθαρίστας Magnus Henriksson, που τον γνωρίζετε από τους Eclipse και τους W.E.T., έχουν πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Μάλλον αληθεύει αυτή η δήλωση, αφού το ενδέκατο άλμπουμ του συγκροτήματος είναι ένα ωραίο δείγμα εύθυμου και εύρυθμου σουηδικού punk rock. Τα τραγούδια είναι δυναμικά, με πετυχημένα φωνητικά και ωραίες κιθάρες, είναι αυτά που θέλετε να ακούτε όταν η ενεργητικότητά σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα ή θέλετε να βρεθεί σε αντίστοιχες τιμές. Εμπιστευτείτε λοιπόν ξανά το κουαρτέτο.

 

SUPERSUCKERS – “Holdin' The Bag”
Ο ιστότοπος εύχεται εκ βάθους καρδιάς γρήγορη και πλήρη ανάρρωση στον τραγουδιστή, μπασίστα και συνθέτη του συγκροτήματος Eddie Spaghetti. Το ίδιο θα ευχηθείτε και εσείς, όχι μόνο λόγω φιλευσπλαχνίας, αλλά και επειδή το νέο άλμπουμ του τρίο είναι καλό. Αναγνωρίσιμο αμερικανικό προϊόν, φέρει την άνεση και τη σβελτάδα της country, χωρίς όμως να ηχεί γραφικό. Οι δημιουργοί του λειτουργούν αβίαστα και με καλή διάθεση, δεν έχουν να αποδείξουν την επάρκειά τους στο αντικείμενο. Από τις περιπτώσεις που μπορείτε να ακούσετε ευχαρίστως όλα τα τραγούδια χωρίς να γίνεστε αναλυτικοί, γεγονός που καθαυτό αποτελεί την επιτυχία του δίσκου.

 

THE CARBURETORS – “Laughing In The Face Of Death”
Οι πέντε μουσικοί από το Όσλο δεν είχαν καμία αναστολή στο να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας τους στον διαγωνισμό της Eurovision. Τώρα ξαναφορούν τα μαύρα τους ρούχα και γυαλιά και σας προσφέρουν το τρίτο τους άλμπουμ, ένα ωραίο δείγμα rock’n’roll ευθύτητας, με τίτλο που φανερώνει την αποφασιστική θυμοσοφία τους.  Δυναμικοί οργανοπαίκτες, γράφουν τραγούδια εκρηκτικά. Ίσως να μην κομίζουν κάτι το πρωτοποριακό, ηχούν όμως δεόντως ζόρικοι ώστε να μην τους αγνοήσετε. Ένα τραγούδι μάλιστα το λένε μαζί με τον Shagrath και συζητάνε άνετα μαζί του για τους Motörhead, τους Rose Tatoo. Ωραίοι.

ESCAPE MUSIC
DEMON

Log in or Sign up