Log in

FRONTIERS RECORDS

Eclipse, House Of Lords, Night Ranger, One Desire!

ECLIPSE – “Monumentum”
Το τρίτο άλμπουμ του σουηδικού κουαρτέτου, σε απόλυτη συνάφεια με τον τίτλο του, είναι σπουδαίο. Οι δημιουργοί του, όσο κι αν έχουν συναίσθηση του πόσο εύκολο είναι να δει κανείς ωραιοποιημένη μια νέα  εργασία του, διαθλασμένη λόγω της ικανοποίησης που δίνει η ολοκλήρωσή της, ξέρουν ότι προσφέρουν στους φίλους τους το αντιπροσωπευτικό απαύγασμα της ποιότητας που τους έχει καταστήσει επιτυχημένους. Δίσκος απολαυστικού δυναμισμού, αποτελεί την απόδειξη του ότι η ευθύνη απέναντι στην καλλιτεχνία δουλεύεται και περνά από την προσωπικότητα του καλλιτέχνη, ότι κανένα κίνητρο δεν αρκεί αν δεν προϋπάρχει το ταλέντο και η πολύπλευρη κατάρτισή εκείνου. Δικαιολογημένα ενθουσιαστείτε.

 

HOUSE OF LORDS – “Saint Of The Lost Souls”
Με δεδομένη την εμπιστοσύνη στην επωνυμία του συγκροτήματος και την απροκάλυπτη συμπάθεια που τρέφετε προς τον τραγουδιστή και συνθέτη James Christian, υποδεχθείτε το παρουσιαζόμενο άλμπουμ. Ακούστε το περπατώντας στον ηλιόλουστο δρόμο και αφήστε κι αυτό να επενεργήσει θετικά πάνω σας. Το περιεχόμενό του είναι ουσιώδες, κομψό, με ωραίο δυναμισμό, ιδιαίτερη μελωδικότητα, αβίαστη ροή, σαφώς καλοστημένο, φανερώνει τα ειλικρινή κίνητρα που έχουν οι αξιέπαινοι δημιουργοί του. Εργασία η ποιότητα της οποίας δεν αποτελεί εξαίρεση στην κλίμακα που οι ίδιοι έχουν επιτυχώς ορίσει, θα χαρείτε που θα αποτελέσει την ανοιξιάτικη υπόκρουση της καθημερινότητάς σας.

 

NIGHT RANGER – “Don’t Let Up”
Η ορμητικότητα όπως έχει αποτυπωθεί στο εξώφυλλο βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με το περιεχόμενο του δίσκου, είναι βέβαιο ότι ο κινητήρας του προπορευόμενου οχήματος είναι πολύ καλά συντηρημένος. Οι δημιουργοί, ή κατασκευαστές αν προτιμάτε, του παρουσιαζόμενου άλμπουμ δίνουν την ωραία εντύπωση ότι κάθε νέο τους αποτελεί σημείο εκκίνησης για αυτούς. Η μουσική τους είναι εύστοχη, υποδειγματική του αμερικανικού hard, ίσως επειδή οι ίδιοι συνεχίζουν με πολύ καλή διάθεση, διόλου προσποιητή. Με άψογο, φινετσάτο το εκτελεστικό τους επίπεδο, κάποια στιγμή μάλιστα σας προτρέπουν να σταθείτε πάνω από τις περιστάσεις, να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Έχουν δίκιο.

 

ONE DESIRE – “One Desire”
Καλωσορίστε το συγκρότημα από τη Φινλανδία. Το παρουσιαζόμενο πρώτο του άλμπουμ σάς προσφέρει την αφορμή για ευχάριστες υποθέσεις. Οι μουσικοί που το απαρτίζουν ειδικεύονται στο μελωδικό, φιλτραρισμένο από το AOR, σύγχρονο hard, και με τη συστατική αυτή επιστολή τους δημιουργούν ωραίες απαιτήσεις. Ευχάριστοι, με τον αυθορμητισμό όσων ξέρουν τι θέλουν να επιτύχουν, φέρουν αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά, όπως τα φωνητικά ή τον τρόπο που γίνονται εύληπτοι. Θέτουν υποψηφιότητα για κάθε καλή διάκριση, ευχής έργον να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση, και εσείς μπορείτε να ελέγξετε τον ενθουσιασμό που προκαλούν ακούγοντας αρχικά το “Hurt” ή το “Turn Back Time”.

THE PROJECTIONIST
ALFREDO GARGARO

Log in or Sign up